Kirjoittelenpa ajan kuluksi ja omaksi huvikseni syksyn tapahtumia. Kiva sit joskus katsoa mitä on tullu touhuttua ja palautuupa omaan mieleen nytkin.

Syyskuussa on palauduttu tietysti normaaliin viikkojärjestykseen, kun tytöt ovat palanneet harrastuksiinsa.. Ohjelmaa arki-iltoihin on siis tiistaille, keskiviikolle ja torstaille. Tämän lisäksi olen yrittänyt aktivoida poikaani uimahalliin säännöllisesti loppuviikosta. Itse olen käynyt muutaman kerran ratsastamassa, n. 2 tuntia kerrallaan. Pyhäkoulua olen ehtinyt myöskin ohjaamaan pariin otteeseen.

Yhdityksemme vie jonkin verran aikaa erilaisten tapahtumien ja kokousten myötä. Mitään omaa vertaisryhmää en ole alakanut perhekahvilan lisäksi ottamaan, syystä että pelkään tammikuuta ja työhön paluuta ja pelkään että jos olen liian sitoutunut harrastuksiin tai vapaaehtoistoimintaan, niin töihinpaluun jälkeen uppoa suohon kuin kivi velvollisuuksien uuvuttamana.

Radiohaastattelussakin kävin syyskuun puolessa välissä ja se oli mukava kokemus, vaikkakin jännittävä ja puheet nyt oli mitä oli:) .

Juoksukin on kulkenut n. pari rentoa lenkkiä viikossa, hyvällä mielellä.

Yhdet pyjamabileet pidimme myös syyskuun loppupuolella.. Olimme koko perhe pyjamissamme tuttavaperheen luona..se oli kivaa se, ja herkuista lihoin ainakin kaksi kiloa..Viimeksi muuten kun kävin puntarilla, se näytti 84,6!! Eli ihanasti se on niistä kevään 78-80 lukemista noussut, mutta miten palaisi takaisin..oh no..

Niin karkkilakon jatkaminenhan ei ehkä nyt enää ole mikään uutinen, mutta en todellakaan ole uskaltanut sitä lopettaakaan..vois olla, että paino alkas ysillä jos minä alkaisin karkkia syömään..takana siis pian 1 vuosi ja 5 kuukautta.

Teatteri-iltaa vietin pitkästä aikaa ystävien (niiden helvetin hyvien ihmisten) kanssa ihan todellakin mukavissa tunnelmissa, ja muutama lasi viiniä ja hyvä ruoka siivittivät jatkoja..

Lemmikkihiiret ovat ehtineet täyttää jo 3 kuukautta ja kesyyntyä melkoisesti, harkinnassa onkin jo toisen naaraan näyttelyyn vieminen..ihan vaan sen vuoksi, että kaikke pitää kokeilla..

Tulossa tässä kuussa vielä Halloween-juhlat ja ystävien tuparit, sekä pyhäkoulua, mahd. ratsastusta ja AI NIIN geokätköilyä..<-tuohon hommaan yritin innostaa poikaani ja kuinka kävi, hurahdin ihan täysin, ja nyt näyttää siltä, että poikani on sitä mieltä, että pidä tunkkis.. ja minä pohdin, että kuinka osaankaan pilata aina kaiken?