Olen ollut perinteisen lääketieteen kannalla. Mutta nyt olen seurannut luomuhihhuliperheitä ympärilläni ja huomannut heidän olevan yhä elossa homeopatiasta huolimatta tai juuri sen vuoksi. Kysäisin asiasta mielipidettä ei hihhuleilta ystäviltäni ja sain hyvin tieteellisiä ja jyrkästi EI MITÄÄN HYÖTYÄ -, pelkää huuhaata- tyyppisiä..Juuri lapselleni korvatulehdukseen sellaista lusikalla juottaneena on hieman hassu olo ja ristiriitainen.. Eilen uskoin noihin rohtoihin vahvemmin..nyt on vähä sekavampi mieli..No katsotaan alkaako oireet helpottaa. Sipulihaude on kaulassa neidillä myös:)

Piilolinssit ovat saapuneet arkeeni. Lauantaina sovitin niitä optikolla ja täytyy kyllä sanoa, että ompa fiksut vempaimet..lukuunottamatta niiden laittamista, se on vaikeaa!!!

Laihdutus on aika hyvin edennyt 88,8kg painoin joulun jälkeen ja tänä aamuna 82,3kg. Näin jo viime viikolla pienempiäkin lukemia, mutta sitten tuli synttäribuumi ja lepsuiltu on ja turvotusta on pukannu ympäri kroppaa. Karkkilakko elää ja voi hyvin, mutta kyllä joskus se tuoksu on miltei vastustamaton!!

Veljeni kävi kylässä sunnuntaina ja vuorovaikutuksemme oli jo suorastaan leppoisaa. Saas nähdä meillähän voi joskus vielä olla jotain yhteistä..metkaa!! Hän oli ostaa paukassu yli 800 euron biljardipöydän, huhhei.. kukin tavallaan. JOs tykkää biljardista:)