On vierähtänyt tovi siitä kun viimeksi kirjoitin.. Ajatuksia on ollut paljon, mutta ei vaan saa kirjoitettua.. Ja sekin on ollut kasvattavaa huomata, että mietin pitkään, että pitäskö alkaa kirjoittamaan blogia, se tuntui niin kiehtovalta ja jännittävältä. Jännitys helpotti kun sain blogin julki, kaikkea kannattaa siis kokeilla.

Mitäköhän minulle mahtaa tällä hetkellä kuulua? Pitääpä oikein miettiä. Miehen loma alkaa olla lopussa ja uusi jännittävä elämänvaihe siis alkaa, kun minusta tulee taas oma itseellinen kotiäiti. Toisaalta ihanaa, toisaalta ei, pitää siis muokata arkea uusiksi. Onneksi mieheni ei ole mahdottoman kova tekemään kotitöitä, sillä muutoinhan tulisi shokki siitä, että lomilla työmäärä puolittuu ja loman jälkeen palaa ennalleen. Siitä ei siis huolta. Mutta muutosta, muutosta. Nyt viikonlopun saan jo harjoitella itseellisyyttä kun mieheni on koko viikonlopun kisamatkalla. Loma on ollut mukava ja monipuolinen, ollaan kuljettu lasten kans vaikka ja missä, välillä oltu kotona, Muumimaailma päivä oli kyllä kiva, todella kiva, ehkä loman kivoin. Mukavia ovat olleet myös päivät kotona, kun lasten leikit on onnistuneet ja aika on mennyt lupsakasti..Aamuisin on seurattu Serranon perhettä ja päivät ovat alkaneet kunnolla vasta klo 10.35 Serranon jälkeen..

Ai niin ja tänään aloitin laihdutuksen miljoonatta kertaa, haluan laihtua 10 kiloa jouluun mennessä. Tiedän, että onnistun, olen jojoilija. Mutta nyt en taida enää hankkiutua raskaaksi joten painon on parasta alkaa sitten pysymään paikoillaan. Enkä tarkoita mitään kaalisoppakuuria vaan ihan terveellistä syömistä. Karkkilakkoa minulla onkin takana jo 2kuukautta. Ja erona nuoruusvuosiin en halua painoindeksini olevan 20 vaan ehkä 27. Mulle riittäisi jos koko 40 mahtuisi päälleni. Se on tavoitteena. Ja parempi mieli kuin nyt, en oikei viihdy 9:llä alkavalla lukemalla.

Että tällaista täällä. Olisi paljonkin asiaa mutta alan selailla erinäisiä kotiäiti sivustoja netissä ja ehkäpä joskus nukkumaankin. Hyvää yötä.