Ja on tässä tapahtunut yhtä sun toista jälkeen elokuun. Isot lapset on käyneet kouluaan kiltisti, jopa oma rakas poikani on ollut niin reipas, ettei ope ole soittanu syksyn aikana kuin muutaman kerran. Keskittymisen kanssa on edelleen ongelmia. Eskarilainen on niin yli-innokas, että neuvoo kuulemma jo opettajaakin, kuinka asiat voisi tehdä paremminkin ja ilmoitti pari päivää sitten, että: " Äiti, mä en myöhästy koskaan, enkä ole koskaan pois." Jep, jep.

Ja pikku-tytöt ovatkin sitten oma lukunsa pian viisi vuotta täyttävä tyttäreni on NIIN reipas ja välillä NIIN rasittava, mutta kuitenkin NIIN rakas ja ihana.. Hänelle pitäs ostaa kuulemma palkinto ennen joulua siitä, että hän on jo ajat sitten oppinut pyyhkimään kakkapyllyn itse. Isommat on aikoinaan lahjottu samasta syystä ja hän on epäoikeudenmukaisesti jäänyt ilman palkintoa..VÄÄRYYS!

Pikku-piiperoinen on jo 11 kuukautta, enkä osaa kuvitellakaan vierottavani häntä tissiltä vaikka olen miehelleni luvannut tehdä sen n. vuoden ikään mennessä. No yöimetys on jo over, mutta päivisin huoh, kun se on niin kätevää. Ja piiperoinen melkein kävelee ja syö itse..

Niin siitä joulusta, en ole jouluihminen, mutta yritän nyt jotenkin hymyillä ja jos joskus oppisin nauttimaan joulusta, niin se olisi hienoa. Lahjat on pääosin hankittu, ne vähäiset ja nekin osin mummun rahoilla. Näillä kotihoidontuilla ei juuri juhlita ja kun ensi kesän matkaankin täytyy koittaa säästellä, rahaa palaa ihan sairaasti kun pikku perheemme suuntaa Italiaan viikoksi. Jouluksi menemme valmiille ruuille ja koitan autella anoppia kotitöissä, ettei tulis riistäjä fiilis. Ja itsehän se meidät sinne ehdottomasti haluaa:). Täytynee siirtyä koneen ääreltä virkkaamaan äidille pontsoa, ettei tarvi ensi viikon alussa sen puolesta hermoilla. Ja huomenna mies on saikulla ja mä suuntaan vielä kauppoihin ostaan pari juttua.

Karkkilakko elää ja voi hyvin ja jo puolivuotta on takana. Laihdutettu on 8kg vaikka viikonlopun pikkujoulut toivat turvotusta 3kg!! Mutta siitä puolet oli jo laskeutunut pissana pönttöön..

Katsotaan saisko uudesta vuodesta ja joulusta niin virtaa että alkas kirjoittaan blogiakin useammin.