Oli pakko tulla vielä hehkuttamaan, kun silmiini osui juttu toukokuulta siitä kun olin juossut yhtä mittaa 3 kilometriä.  Eilen juoksin 20 minsaa, 4 min tauko ja uudelleen 20 minsaa, olisikohan matkaa taittunut 5-6 kilometriä ja juoksu kulki, se kulki niin hyvin, hymyilin ja kiihdyttelin vielä viimeisillä metreilläkin..Kerrankin se oli ihanaa..Ja korvissa soi Radio Nova:)

Olen siis edistynyt, pisin yhtämittainen lenkkini tähän mennessä on heinäkuulta 8 kilometriä.. Ja piakkoin samanmoinen siivu olisi edessä uudelleen, uuden ohjelman voimin.. Eilen join urheilujuomaa tunti ennen lenkkiä (nimittäin perjantaina voimat loppuivat totaalisesti pururadalla ja meinasin jäädä makaamaan puoleen väliin vitosen lenkkiä, pyörrytti ja teki pahaa) ja en tiiä sitten sekö auttoi, mutta vauhtia piisasi ja väsymyksestä ei ollut tietoakaan..

Vähähiilarinen ruokavaliokin on vaihtunut sekavalioksi, oli on pöhkö, mutta kukkaro tykkää ja kun saldo on jatkuvasti miinusmerkkinen, niin tällä mennää.. makaroni ja valkoinen jauho on halapaa.. Se kuinka painon käy tässä leikissä, se jää nähtäväksi..