Nyt se sitte alkoi uusi vuosi 2009. Aika ärsyttävä päivä ollut kun lapset on pörränneet ylikierroksilla kun saivat valvoa aattoyönä ihan liiian pitkään, mutta se on meidän perinne ja siitä pidetään kiinni. Kyllä nyt sitte nukahtivatkin nopeasti.

Ja uuden vuoden lupauksena lupasin tietysti laihduttaa ja aloitettiin South Beach heti tänään, heitetään loputkin sokerit veke kun ilman karkkiakin jo pärjää mukavasti. Ja olen ennenkin harrastanut vähähiilarista ja se antaa energiaa ja hyvä oloa.. Lisäksi päätin sulkea television, aina kun en katso sitä ja katson sitä vain kun sieltä näkyy jotain katsomisen arvoista. Tähän saakka iltaisin olen katsonut kaikkea mahdollista mitä sieltä tulee ihan "aivot narikkaan"-periaatteella. Minun piti sulkea myös läppäri, mutta en oo vielä ehtinyt ja samalla olen opetellu virkkaamaan kukkaa ja ohjeet on läppärillä joten seli seli.. Jatkossa on kyllä tarkoitus lukea kirjoja, tehdä käsitöitä ja sen sellaista kun vähennän näitä ruudun töllötyksiä. Tupakoinnin pidän ehkä ennallaan 1-2 tupakkaa illalla, saahan sitä ihminen jotain paheita pitää, saahan.

Ärsytyksestä tuli vielä mieleen, että ärsyttävintä on ärsytys jos ei oikein tiedä mikä on ja mikä siihen auttaisi.. Tänään on ollut juuri sellainen perus vitutus päivä.. Huominen on toivottavasti parempi tai otan jonkin välimatkan perheeseen ellei tämä vanteen kiristäminen päässä ala helpottaa. Se on ehkä tämä joulun-uudenvuoden-loppiaisen aika kun lapset on lomalla ja pyöritään pikkuympyrää, kaipaan elämään rutiineja ja järjestystä ja harrastuksia, hetkiä olla yksin tai vaan ilman lapsia.

Jokatapauksessa reippain mielin uuteen vuoteen. Ja kohti Italian matkaa..siihen ei enää mene kauaa:) Viis kuukautta ja vähä yli.. Mut nyt röökille ja nukkuun..