Otsikossa komeilevat meidän lasten yleisimmät kommentit..Mutta tänään ne on mun omia. On kuulkaas aika laiskaa. Eikä jaksais alkaa tekemällä tekemään mitään erikoista.Onneksi pian on iltapäivä ja pääsen sentään kirjastoon ja vanhimman tyttären liikkarin päättäjäisiin. Jos vielä lankaa hakis kaupasta niin vois illalla virkata ystävälle huivia samalla kun katsoo kuinka Suomi häviää USA:lle jääkiekossa.

Ja taas tähän väliin on kerrottava, että laihdutus ei oikein suju, mutta n. 80kg:n kieppeillä ollaan eli miinus 13-14kg syksystä. Karppausta jatketaan viiden päivän vappusokereiden jälkeen.. Pirullista tuo sokerin syönti, ei taas mee edes sormukset sormeen.. Ja karkkilakko se vaan kestää ja kestää..suklaakeksejä siis taas vappuna söin, mutta karkkia en oo syöny 11 kuukauteen!!! Ja pian on juoksuharjoittelua takana 4 viikkoa ja pystyn juoksemaan jo 5 minuuttia yhtäsoittoon..ja eilen pidin 30sek taukoa ja juoksin uudelleen 5 minsaa.. perjantaina ohjelmassa lukee 15 minsaa hölkää..heh ja kuinkahan se  tapahtuu???

Olen pähkäillyt hevostelun aloittelua uudelleen ja lähistöllä ois pari ravuria, jotka on kuulemma hyviä ratsastaa..Mutta nyt kun ois suhteita ja aikaakin, niin jännitys ja pelko hiipii tajuntaan ja kamala epäilys omiin kykyihin pysyä selässä.. en tiedä  meniskö sieltä missä aita on matalin vai yrittäiskö ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä katsoon niitä horseja??? Voitin eilenkin itseni pitäessäni lyhyen alustuksen vanhempainillassa, mutta siis pitääks mun aina jaksaa haastaa itseäni? Ja tarvinko nyt elämääni juoksun lisäksi uutta harrastusta??

Sellaisen haasteen voisin itselleni laittaa, että kirjoittaisin blogia useammin ja laittaisin vaikka jotain kuvia.. katsotaan kuinka käy.