Kirjoittelenpa myös mietteitä lapsista ikäänkuin itselleni..

Tulisielu 9-vuotias poika on ollut syksyn mittaan rehtorin puhuttelussa ja jälki-istunnossa, mutta toisaalta yhteydenottoja koululta on ollut vähemmän kuin alunperin odotin. Toivossa on siis hyvä elää. Välillä otetaan yhteen kovasti ja olen maailman tyhmin ja välillä hän rypee itsesäälissä ja on maailman tyhmin. <--ei ole omena kauas puusta pudonnut! Välillä hänellä ei ole yhtään kavereita ja minä huolestun ja välillä hän on koko ajan jossain ja ois kiva nähdä kotonakin, ei oo helppoo. Koulunumerot on olleet aivan huippuja niin enkussa, äikässä kuin varsinkin matikassa, aika mahtavaa siis meidän poika! Just tällä hetkellä poden syyllisyyttä eilisestä geokätköreissusta, jossa hökelsin kätkölle aiheuttaen tunteen, ettei hän löydä koskaan mitään! Hitsi ku harmittaa, toivottavasti menee pian ohi harmistus molemmilla..

Tättähäärä 7-vuotias tyttö on ja pärjää jokapaikassa ja on innokas, niin innokas. Tunnistan hänessä itseni, suuna päänä joka paikkaan. Ja nyt hän oppii pian lukemaan, jee! Lukee jo mainoskylttejä:). Ja saa hyviä numeroita koulussa ja hänellä on paljon kavereita. Ens perjantaina on tättähäärän Halloween-bileet. Mutta välillä tättähäärä väsyy, väsyy todella ja pettyy omaan rajallisuuteensa ja se on kamalaa.. Hänen energisyyteensä ovat kaikki niin tottuneet, että sitä on vaikea käsittää. Energinen tättähääräkin on ihan tavallinen lapsi:)

Hilirimpsis on 5-vuotias. Paljon tättähäärän luonteenpiirteitä omaava, mutta vielä paremman itsetunnon omaava, hän ei epäile omaa paremmuuttaan yhtään. Sitä hän epäilee, että mahdetaanko häntä kotona rakastaa kaikkien ilkeyksien ja muiden tempausten jälkeen.Mutta ei sekään häntä täysin masenna, sillä hilirimpsis on vahvasti sitä mieltä, että Jumala rakastaa kaikkia, myös hilirimpsistä vaikka hän olis tehny tyhmyyksiä. Ja hilirimpsis tietää siskonsa tavoin näyttävänsä hyvälle, ja muistaa kertoa sen muillekin ja näyttää vaikka lastenrintsikat tuttaville keskellä kauppaa jos on tarvis, siis ne ihanat jotka on hänellä päällä..

Paippa on pikkutyttö, 1 vuoden ja 9 kuukautta. Keimaa ja keikistää, hymyilee ja höpöttää. Aivan inana sanoo kummitäti paipalle ja paippa on vaan niin ihku. Paippa on koko perheen lemmikki ja sille on vaikee suuttua vaikka se tekis mitä. Se on vaan niin paippa.